Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]





Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]



Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı

Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası] 
Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi
Malzeme.   :  Çelik
Renk            :  siyah 
Güç.             : 5 Watt
Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09"
Net ağırlık   : 139g
Paket içeriği:
1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi
1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre )
1 x Temizleme Fırçası
Özellikler ve detaylar
【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir.
【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş verimliliğini iki katına çıkaran çift döngü tasarımlıdır.
【ESM Akıllı Tıraş Sistemi】 Rahat bir deneyim için 5W yüksek güç, güçlü güç, düşük gürültü kontrolü , Pil zayıfladığında, tıraş makinesi kesici hızını sabit tutabilir ve düşük hızlı kelepçeyi önleyebilir , 1 Saat Şarj ile 90 dakika kesintisiz kullanım sağlar. Bu da tek şarj ile 2 Ay boyunca tıraş olmanızı sağlar. Bu ürün ile Aylar sürecek Seyahatleriniz  için idealdir.
【Bölünmüş Tasarım cutter Kesici kafası düzeneği ve gövde ayrı ayrı tasarlanmıştır.  Temizlerken, kesici kafa kapağı dışarı çekilebilir ve durulama için suya konulabilir.  Yıkama ve kurutma işleminden sonra, işlem basit ve kullanışlıdır.
【Otomatik Taşlama Bıçağı】 Bu kesici kafa ağının malzemesi Japonya'dan ithal çelikten yapılmıştır.  Tam olarak takılmıştır.  Jilet açıldığında, kesici kafasını keskin ve dayanıklı tutmak için bıçak otomatik olarak taşlanır.










Referansım ile Kupon Kazanmak için:
【AliExpress'te alışveriş gibisi yok! TRY 165.73 kupon için "IN2SORFH" davet kodumu kullan. Daha fazla bilgi için: 】 adlı AliExpress ürününü/sayfasını #_dT9DfiU# koduyla görüntülemek için tüm cümleyi kopyalayıp uygulamayı açın.


Ürünü Satın Almak için:
#Aliexpress TRY 111.25  38%OFF | XIAOMI orijinal yüz tıraş makinesi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi, erkek yıkanabilir tip-c USB şarj edilebilir tıraş sakal makinesi
https://a.aliexpress.com/_d8Df4hO




Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi