Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

Android 12 (Android S) ile oyunlar tamamen indirilmeden oynanabilecek..

Android 12 (Android S) ile oyunlar tamamen indirilmeden oynanabilecek..

Android 12 (Android S) ile oyunları tamamen indirilmeden önce oynayabilirsiniz

Teknolojideki dur durak bilmeyen ilerleme sayesinde oyun endüstrisi patlıyor, özellikle akıllı telefon oyunları. Akıllı telefonlar için de en az PC ve konsollar kadar yüksek grafik bulunan oyunların yayınlandığını görüyoruz.

Aslına bakacak olursak; COD, Fortnite gibi yüksek grafikli oyunlar akıllı telefonlara doğru yol aldı. Google Play Store'da her hafta çok sayıda oyun geliyor.

Ancak, bu oyunlar büyük boyutta ve indirmek için büyük bir internet verisi kullanarak kotalalarımızı ve zamanımızı tüketiyor.

COD mobil

Ancak bu durum Google'ın kaynak dosyaları hala indirilirken uygulamaların veya oyunların yürütülmesine izin verecek yeni bir dosya sistemi üzerinde çalışmasıyla birlikte Android 12'nin (Android S) gelişiyle değişecek.

Artırımlı Dosya Sistemi : Incremental FS, ikili ve kaynak dosyaları hala ağ, USB vb. Üzerinden yavaş olarak indirilirken bir programın yürütülmesini sağlayan özel amaçlı bir Linux sanal dosya sistemidir.

Bunun amacı, büyük boyutlu Android uygulamalarının ve oyunlarının tamamen indirilmeden önce yürütülmesine izin vermektir.

Şu anda, büyük boyutlu herhangi bir oyunu oynamak için kullanıcının oyunu başlatmak için tüm oyunu indirmesi gerekir. Ancak Artımlı FS'nin yardımıyla bu tamamen değişecektir.

Ancak, bir sonraki veri seti indirilirken oyunu yürütürken kullanıcılar biraz donma yaşayabilir.

Söyleyebileceğimiz, kullanıcının uygulamaları ve oyunları yüklemeye gerek kalmadan denemesine izin veren Google'ın zaten mevcut olan Anında Uygulama özelliğine daha fazla benzer olmasıdır.

artımlı dosya sistemine anında simliar çal

Ayrıca, Artan Dosya Sistemi çekirdeğe uygulandığından geliştiricilerin fazladan çaba göstermesine gerek kalmaz.

Google şu anda Pixel 4 XL'de bu özelliği test ediyor. Büyük Android 11 özellik değişiklikleri için dahili son tarihe hızla yaklaştığımız için, bu özelliği 2021'de Android 12'de göreceğimizden eminim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]