Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

DxOmark'ın yeni lideri tekrar Xiaomi: Mi 10 Pro, Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Kamerasına Sahip olma ünvanını 2. Kez Aldı !!!

DxOmark'ın yeni lideri tekrar Xiaomi: Mi 10 Pro, Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Kamerasına Sahip olma ünvanını 2. Kez Aldı !!!

Xiaomi, bugün tanıttığı yeni amiral gemileri Mi 10 ve Mi 10 Pro’yu en güçlü donanım özelliklerinin yanı sıra kamera tarafında da iddialı bir performans sunduğunu gözler önüne serdi. 

Mi 10 serisinin 108 MP kameraya sahip olacağı haftalardır kulislerde dolaştı. Ancak görünen o ki; Xiaomi Mi 10 Pro'da Mi Note 10'da kullandığından farlı bir sensör ve lens yapısı kullanacak.

Arka tarafta gelişmiş bir dörtlü kamera kurulumuyla birlikte gelen cihaz; 10X hibrit zoom lensli 108 MP ana kamera, özel portre lensi ve geniş açılı lens, kamera performansını bir adım öteye taşıyor. Yeni nesil amiral gemisi aldığı 124 puanla, 123 puanlı Mate 30 Pro 5G'yi sollayarak DxOMark'ta zirveye yerleşti. Ayrıca cihaz, 76 puanla ses kalitesi listesinin de lideri oldu. Buda Xiaomi yalnızca kamera performansını değil ses performansınıda ne denli geliştirdiğini göstermekte. Xiaomi kullanıcılarna her zaman olduğu gibi kulak vermiş gibi görünüyor.

xiaomi mi 10 pro dxomark

Her iki Xiaomi Mi 10 modeli de 8K video kaydını, OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) ve EIS'i (Dijital Görüntü Sabitleyici) destekliyor. Xiaomi Mi 10 Pro ayrıca yapay zeka sahne tanıma, süper gece modu ve video çekimi için çeşitli film modları özelliklerine sahip. 108MP süper yüksek çözünürlüklü kameralara HEIF dosya formatı için destek de eklendi. Bu nedenle, her iki model de JPEG yerine HEIF görüntüler yakalayabiliyor. Böylece depolama alanından yüzde 50'ye kadar tasarruf sağlıyor.

Mi 10 Pro'nun kamerası geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen CC9 Pro Premium Edition'a benzer bir donanım sunsa da daha üstün bir performans gösteriyor. Mi 10 Pro, düşük ışıkta daha fazla detay, daha iyi HDR işleme, daha az gürültü, daha iyi dokular ve üstün yakınlaştırma performansı ile DxoMark listesinin en üstüne yerleşti.

xiaomi mi 10 dxomark

Xiaomi Mi 10 Pro kamera özellikleri:

  • 8P lensli 108 MP birincil yüksek çözünürlüklü özel kamera sensörü
  • 12 özel portre lensi
  • 10x hibrit optik zoom ve 50x dijital zoom için özel telefoto lens
  • 20 MP ultra geniş açılı lens
  • Çift OIS, lazer odaklama, yapay zeka sahne tanıma

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]