Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

İşte Xiaomi Mi 10 Pro'ya ait gerçek Görsel ve Özellikler

Xiaomi'nin 2020 yılı amiral gemisi Mi 10 Pro modeline ait gerçek görseller ve özellikleri tümüyle bu yazımda.


Şuan için Anavatınında ön satışa çıkan cihaz yukarıdaki 2 renk ile piyasaya çıktı. Muhtemelen bir kaç hafta içerisinde 2 yeni renk daha ekleneceğinden eminim. 



Cihazın kalbini oluşturan ultra gelişmiş Snapdragon 865 işlemciye, micron üretimi LPDDR5 ram ve UFS 3.0 depolama birimi eşlik ediyor.


Cihaz bağlantı konusunda da oldukça iddialı. Snapdragon 865 işlemci ile dahili 5G modem standart olarak sunuluyor. Buna ek olarak cihazda Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 teknolojisi de bütünleşik olarak yer alıyor.
Xiaomi bu cihazda yeni geliştirdiği ve çok iddialı bir soğutma sağlayan ( 10.5 derece ) özel bir yapı kullanmış. Bu soğutucuya 5 adet sensör yön vererek doğru alanda doğru soğutma yapmasını sağlıyor.

Mi 10 Pro modeline 4.500 mAh'lik bir Li-Po batarya güç veriyor.
Bu batarya 50w kablolu, 30w kablosuz ve 10w ters şarj desteklerini bir arda sunuyor.

İlk bakışta bizleri karşılayan ve Samsung cihazlarda görmeye alışık olduğumuz iki tarafı kavisli bir ekran bizleri karşılıyor. Bu ekran Samsung üretimi ve 6.67 inç boyutunda Amoled bir ekran.

Ekranın teknik özellikler kısmına bakacak olursak;
6.67 inç AMOLED hiperboloid ekran
90Hz yenileme hızı 
 180Hz örnekleme oranı

2340 x 1080 FHD + Kararı
ekran parlaklığı 800nit (HBM) / 500nit (tipik )
% 100 kapsama DCI-P3 ve sRGB gamı | 1: Kontrast 5000000
HDR10 + destekli yüksek dinamik aralık sunan ekran özellikleri
Rheinland düşük mavi ışık sertifikalı
Corning Gorilla Glass 5 ile korunan bu ekran teknik detaylarıyla da göz doldurmaya yetiyor. Özellikle yüksek nit değeri bize güneş altında bile canlı renkler sunmayı vadediyor.




Xiaomi bu cihazda yine DXOMARK'tan 1. Ödülü almayı başaran bir Stereo hoparlör kullanarak eksik kalan bir yönünü hakkıyla gidermiş oluyor. Bu höperlör sistemi oldukça gelişmiş özelliklere sahip. Özellikle sürücü çapları oldukça büyük tutularak net ve ses şiddeti yüksek bir verim elde edilmiş.


İşlemci kısmına bakacak olursak Snapdragon 855 ile kıyaslandığında %25 performans vadettiğini görmekteyiz. Ancak Snapdragon 865 çok daha fazlasını sunuyor. Bağlantı kısmında dahili 5G, Bluetooth 5.1, LPDDR5 desteği, 8K video işleme, Son derece gelişmiş yapay zeka motoru, wi-fi 6 gibi daha sayamayacağım pek çok yeniliği içerisinde barındıran muhteşem bir işlemci. Bu işlemciyle beraber artık ekran kartı güncellemeleri Play Store'dan yüklenebilecek. Böylece mobil cihaz ekran kartlarında yeni bir devrim başlamış oldu.

Ram kısmına bakacak olursak LPDDR5 ram'in önceki nesil LPDDR4X teknolojisine göre en az %100 fazla performans ve hız sunduğunu görüyoruz.


Bu görsel bize Xiaomi'nin iddialı soğutma teknolojisine dair tedaylı bilgiyi sunuyor.



Ayrıca Xiaomi yine 2020 Ocak ayında duyurduğu 65 watt gücündeki şarj cihazını da Mi 10 Pro'da standart kutu içeriğine eklediğini bildiriyor.


İşte cihazın en merak edilen kısmı olan Kamera detayları. Kamera özellikleri hem OIS hem de EIS ile desteklenerek 8p lensler kullanılmış. Böylece ürün 2020 yılında da DXOMARK'IN 1.'si olma ünvanını tekrar kazanıyor.
Şimdi hep birlikte kamera dizilimine göre özelliklere yakından bakalım.

İlk kameramız Telefoto özellikli 8MP çözünürlüklü 10X hibrit optik zoom, OIS optik görüntü sabitleme, 1,0 μm, f / 2,0 diyafram açıklığı bulunan bu sensörümüz. 

İkinci kameramız 12MP çözünürlük sunan 2X optik zoom, 1,4μm büyük piksel, 2PD çift çekirdekli odak, f / 2,0 diyafram açıklığı bulunan Portre sensörümüz.

İşte üçüncü ve efsane olan 108MP çözünürlüklü 1 / 1.33 ″ büyük sensör, OIS optik görüntü sabitleme, 1.6μm 4'ü 1 arada büyük piksel, f / 1.69 büyük diyafram, 8P lens bulunan devasa sensörümüz.

Dördüncü ve son kameramız 20MP çözünürlük sunan 117 ° geniş açı, f / 2,2 diyafram açıklığı bulunan bir sensörden güç alıyor.





















Snapdragon yeni nesil 865
yeni nesil LPDDR5 bellek
UFS 3,0 yüksek hızlı depolama
hızlanma tabakalar performans sınırları kırılma
Önceki nesillerin Xiaomi dijital amiral gemileri gibi, Xiaomi Mi 10 serisi de yeni nesil performans için yetkin olacak.Şimdiye kadar en güçlü Qualcomm amiral gemisi işlemcisi,
yeni nesil yüksek hızlı bellek ve yüksek hızlı depolama, katman katman hızlandırma, kapsamlı güç ileriye doğru sıçradı ve enerji verimliliği daha yüksek. Görüntü üzereyiz tutkulu sen İster
yaratma, oyunlar, spor veya dosyası olacak düzenleme, performansı beklentilerinizin çok daha ötesinde olacak.


100 milyon piksel amiral gemisi dört fotoğraf
kalitesi, hız ve deneyim gelişmeye devam
atılım mobil görüntüleme limitini
Xiaomi ilk önce 100 megapiksel cep telefonuna öncülük etti ve Xiaomi Mi 10 serisi cep telefonu görüntülerini bir kez daha yepyeni bir seviyeye taşıdı. Yeni nesil hızlı görüntü işlemcisi,
AI Pixel dinamik geliştirme ve HEIF resim depolama, 100 milyon pikselin avantajlarını tam olarak oynayacak. 100 milyon pikselin her zamankinden daha güçlü,
daha kullanışlı ve daha eğlenceli olduğunu göreceksiniz, sadece bekleyin ve eserleri görün!

işlemci
Snapdragon 865
Yılın süper amiral gemisi işlemcisi

CPU mimarisi teknolojisi: yeni Kryo 585 mimarisi, 7nm FFP işlemi
CPU işlem frekansı: sekiz çekirdekli işlemci, en yüksek frekansa ulaşabilirsiniz: 2.84GHz
Qualcomm üç küme tasarımı: 1x2.84GHz süper büyük çekirdek + 3x2.42GHz büyük çekirdek + 4x1 80GHz küçük çekirdekli
GPU: Adreno 650 grafik işlemci, 587MHz'e kadar
AIE: beşinci nesil AI motoru
Bellek ve kapasite
12 GB + 512 GB
En yüksek isteğe bağlı
Çalışma belleği: 8GB / 12GB
LPDDR5 yüksek hızlı bellek
Vücut depolama: 256GB / 512GB
UFS 3.0 yüksek hızlı depolama
* Gerçek kullanılabilir kapasite birçok faktör nedeniyle azalacak ve farklı olacaktır: işletim sistemi belleğin (RAM) bir bölümünü kapladığı için, gerçek kullanılabilir alan
işaretli bellek kapasitesinden daha azdır ; çünkü işletim sistemi yüklü ve önceden yüklenmiş programlar bazı flash bellek (ROM) işgal eder ), Kullanılabilir gerçek depolama alanı, flash belleğin kapasitesinden daha az.
ekran
6.67 inç AMOLED hiperboloid ekran
90Hz yenileme hızı
180Hz örnekleme oranı

2340 x 1080 FHD + Kararı
ekran parlaklığı 800nit (HBM) / 500nit (tipik )
% 100 kapsama DCI-P3 ve sRGB gamı | 1: Kontrast 5000000
destek HDR10 + yüksek dinamik aralık görüntü ekranı
Rheinland düşük mavi kimlik
Corning 5. nesil goril cam

* Xiaomi cep telefonu ekranı güzel yuvarlak köşeler tasarımını benimser, dört yuvarlak köşe standart bir dikdörtgende bulunur.
Standart bir dikdörtgene göre ölçüldüğünde, ekranın diyagonal uzunluğu 6,47 inçtir (gerçek görüntüleme alanı küçüktür).
Arka kamera

100 milyon piksel
Dört adımlı
10x hibrit optik zoom
50x dijital zoom
  • 100 megapiksel süper net ana fotoğraf
1 / 1.33 ″ büyük sensör, OIS optik görüntü sabitleme, 1.6μm 4'ü 1 arada büyük piksel, f / 1.69 büyük diyafram, 8P lens
  • 8 milyon süper telefoto lens
10X hibrit optik zoom, OIS optik görüntü sabitleme, 1,0 μm, f / 2,0 diyafram açıklığı
  • 12 milyon portre merceği
2X optik zoom, 1,4μm büyük piksel, 2PD çift çekirdekli odak, f / 2,0 diyafram açıklığı
  • 20 milyon ultra geniş açılı lens
117 ° geniş açı, f / 2,2 diyafram açıklığı
Arka kamera desteği
100 milyon süper net AI kamera Süper gece çekimi 2.0 Süper geniş açılı süper gece çekimi * Belge modu Film modu Kimlik kartı kopyalama modu (AI kamera gerektirir) Mimoji sevimli çekim
AI 8K video çekimi 4K video çekimi VLOG video Sesli Altyazılar Spor ve Hızlandırılmış Çekim Hızlandırılmış Çekim Video Bulanıklığı Video Filtresi Video Güzellik Video Süper Görüntü Sabitleyici Video Süper Görüntü Sabitleyici PRO * 960fps Ağır Çekim Çekim 960fps Makro Ağır Çekim Çekim Makro Video çekimi Kısa video kaydı Arka kısa video şekillendirme ve zayıflama Portre modu arka plan bulanıklığı Panoramik mod Profesyonel mod Dinamik fotoğraf Geri sayım kamerası Seviye ölçer Sürekli çekim modu Yüz tanıma HDR AI güzellik Bebek güzelliği Yan AI Akıllı Zayıflama Ultra Geniş Açı Kenar Bozulma Düzeltmesi Grup Yüz Düzeltme Özel Filigran Portre Bulanıklığı Ayarı Dinamik Parlama AI Studio Işık Efekti AI Süper Çözünürlük Fotoğraf Ay Modu (AI kamera gerektirir)
Video çekimi
8K video çekimi
30fps
4K video çekimi
30 / 60fps
1080p video çekimi
30 / 60fps
720p video çekimi
30fps
Ağır çekim
720P
120/240 / 960fps
1080P
120/240 / 960fps
* Xiaomi 10 Pro'nun ilk partisi şu an için ultra geniş açılı süper gece sahnesini ve video süper sarsıntı önleyici PRO'yu desteklemiyor ve sonraki OTA yükseltmeleri gerekiyor.Gerçek zaman gerçek koşullara tabidir.
Ön kamera
20 milyon süper net ön kamera
Ön kamera fotoğraf desteği
AI Kamera Ses Altyazıları Mimoji Sevimli Çekim Video Bulanıklığı Video Filtresi Video Güzellik Film Modu Ön Ağır Çekim Düşük Işık Portre * Portre Modu |
3D Güzellik Güzellik Ön Panorama Full Tam Ekranı Al Biçim est Hareket fotoğrafı Ön HDR Ön ekran dolgu ışığı Geri sayım fotoğrafı Fantezi göz ışığı AI Akıllı güzellik |
Bebek güzelliği AI Mikro şekillendirme AI Çıplak makyaj güzelliği AI Studio ışık efekti
Video çekimi
1080P
30fps
720p
30fps
Ağır çekim
720P
120fps
* Xiaomi 10 Pro'nun ilk partisi şu an için ön düşük ışıklı portreleri desteklemiyor ve sonraki OTA yükseltmeleri gerekiyor.Gerçek saat gerçek koşullara tabidir.
Şarj ve pil
4500mAh (tipik) / 4400mAh (dakika)
Bir yüksek gerilim lityum-iyon polimer pil değil çıkarılabilir
USB C Tipi şarj arayüzü taraflı
hızlı 3,0 TÜV Rheinland kimlik doğrulama güvenlik şarj
telefon destekleri QC4 + / PD3.0 hızlı şarj protokol
standart kablolu şarj 65W, şarj protokol uyumlu PD
Üçlü hızlı şarj teknolojisi:
50W hızlı flaş şarjı, flaş şarj kablosuz 30W, 10W ödemeli kablosuz
* kablosuz flaş şarj 30W, dikey hava şarj kablosuz aksesuarlarla 30W gerek darı (bu aksesuar ayrıca satılır) ve paketin ve şarj içerisindeki veri hattı .
Ağ ve Standart
SA / NSA çift mod Çift kart Tam Netcom 6.0
Çift kart sınırsız operatörleri destekler Ana kart 5G ve alt kart 4G kullanabilir.
Destek çift Nano-SIM kart yuvası
Destek mobil 5G / 4G + / 4G / 2G, Çin Unicom 5G / 4G + / 4G / 3G / 2G, telekomünikasyon 5G / 4G + / 4G ②
Destek çift kart VoLTE HD ses ③
Not ①: 5G yerel operatörün şebekesi bağlıdır destek verip; iki telekom kartı kullanırken, Başkan kartı yalnızca, VOLTE telekomünikasyon ağını kayıt olabilirsiniz
yardımcısı veya VOLTE telekomünikasyon hizmetini desteklemeyen yerel ağ kartı mevcut değilse;
Not ②: desteklenmez TD-SCDMA, CDMA, EVDO standartları;
Not ③: Mobil, Çin Unicom ve telekomünikasyon için VoLTE hizmetlerini destekler Gerçek kullanım operatörün yerel ağına ve servis dağıtımına bağlıdır.
Desteklenen frekans bantları
5G: n1 / n3 / n41 / n78 / n79
  Not: Gerçek ağ ve frekans bandı kullanımı yerel operatörün kurulumuna bağlıdır.N1, n3, operatör serbest bırakıldıktan sonra yazılım tarafından desteklenmelidir.
4G: FDD-LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17
  TDD-LTE: B34 / B38 / B39 / B40 / B41
  Not: LTE B41 (2496-2690 194MHz)
3G: WCDMA: B1 / B2 / B4 / B5 / B8
2G: GSM: B2 / B3 / B5 / B8
, 4 × 4 MIMO anten teknolojisini destekler | HPUE | HO RxD
Kablosuz bağlantı
WLAN protokolleri: Wi-Fi 6, Wi-Fi 5, Wi-Fi 4 ve 802.11a / b / g
WLAN frekansı: 2.4G Wi-Fi | 5G Wi-Fi
8x8 MU-MIMO, Wi-Fi Direct, Miracast, 2.4G, 5G ikili eşzamanlı
Bluetooth: Bluetooth 5.1, Qualcomm TrueWireless ™ Stereo Artı
destekler AAC / LDAC / LHDC / aptX ™ / aptX ™ HD / aptX ™ -Adaptive
Tam özellikli NFC
Xiaomi Cüzdan APP başlatıldıktan sonra, güç düğmesine çift tıklayarak Xiaomi Otobüs, Mi Pay, Xiaomi Kapı Kartı, eID *, Elektronik Araba Anahtarı * ve diğer işlevleri kullanabilirsiniz.
· Xiaomi Cüzdan Otobüs Kartı: 311'den fazla şehri destekler *, 18 çeşit otobüs kartını destekler * mobil kart, yeni makinelere ücretsiz eski kart transferini ve kart bakiyesinin senkron geçişini destekler
(Lütfen kredi kartı terminalinin "Ulaşım Birliği" logosunu kullanırken kullanın. Mevcut özel menzil ve sürüş indirimleri yerel yönetim ve işletmeci firmaların duyurularına tabidir.)
· Mi Pay: 118 banka *, çevrimiçi ödeme, çevrimdışı ödeme, UnionPay QR kodu, UnionPay kart ödemesi ve UnionPay tek dokunuşla ödeme desteği.
· Xiaomi Cüzdan Kapı Kartı: Kapı kartı simülasyonu, Mijia akıllı kapı kilidi, sanal kapı kartı, özel boş kart. (Sadece 13.56MHz frekans bandına sahip şifrelenmemiş kapı kartlarını simüle edebilir. Kapı kartı fonksiyonlu banka kartları ve depolanmış değer tüketimi, veri yolu tüketimi ve diğer fonksiyonlara sahip kapı kartları geçici olarak simüle edilemez. Simülasyon başarılı olsa bile, bu kartlar Ayrıca bankacılık ve toplu taşıma gibi işlevleri yoktur;)
· Xiaomi Cüzdan Akıllı Kart: Xiaomi Cüzdan Kapı Kartı ve Xiaomi Cüzdan Otobüs Kartı arasında akıllı geçiş. (Cep telefonlarının ilk satış partisinde, Xiaomi Cüzdan'ın akıllı kart seçim işlevi teknik koşullar, şehirler vb.Nedeniyle farklıdır, beta sürümü ürün tamamlama test süresine dayanmaktadır.)
* Desteklenen şehirlerin sayısı, şehir adları, bankalar, kartlar, eID ortağı otel listesi, elektronik araba anahtar ortağı modelleri vb. Gerçek koşullara tabidir.
Daha fazla bilgi edinin: www.mipay.com
Görünüm boyutu
Yükseklik: 162.6mm
Genişlik: 74.8mm
Kalınlık: 8.96mm *
Ağırlık: 208g
* Yukarıdaki veriler Ingrid Lab'ın test verileridir.Gerçek sonuçlar, sektördeki ölçüm yöntemlerine bağlı olarak biraz değişebilir.
Gezinme ve konumlandırma
Çift frekanslı GNSS:
Beidou: B1I + B2a GPS: L1 + L5 Galileo: E1 + E5a GLONASS: G1 QZSS: L1 + L5
AGPS destekli konumlandırma Veri ağı konumlandırma Wi-Fi ağ konumlandırma
Dengeli stereo
Çift hoparlör 1216 Superlinear
Akıllı PA büyük hacimli koyarak bis
1.2cc x 2 süper ses odası tasarımına denk
Ses çalma
MP3, FLAC, APE, DSF, M4A, AAC, OGG, WAV, WMA, AMR, AWB
Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikası (yüksek çözünürlüklü ses), Miyin ses
Video oynatma
MP4, M4V, MKV, AVI, WMV, WEBM, 3GP, 3G2, ASF
, HDR10 video içeriği oynatılırken yüksek dinamik aralıklı ekranı destekler
sensor
Ultrasonik mesafe sensörü | Ekranın altındaki ortam ışığı sensörü | Hızlanma sensörü | Jiroskop | Elektronik pusula Hall sensörü
Doğrusal motor | Kızılötesi uzaktan kumanda | Barometre Arka ışık sensörü Lazer odak sensörü
İşletim sistemi

Android 10 tabanlı MIUI 11
Paket listesi
Cep Telefonu Ana Bilgisayar / Güç Adaptörü / USB Tip-C Veri Kablosu / Tip-C - 3.5mm Kulaklık Kablosu
Minimum Telefon Kılıfı / Pimler / Üç Garanti Sertifikası / Başlangıç ​​Kılavuzu / Güvenlik Bilgileri Bildirimi
Açıklama:
* Bellek ve kapasite açısından, gerçek kullanılabilir kapasite birçok faktörden dolayı azalacak ve farklı olacaktır: işletim sistemi belleğin (RAM) bir bölümünü kapladığı için, gerçek kullanılabilir alan belirlenen bellek kapasitesinden daha azdır; çünkü işletim sistemi yüklü ve önceden yüklenmiş programlar işgal eder Bazı flash belleklerde (ROM), mevcut gerçek depolama alanı, tanımlanan flash belleğin kapasitesinden daha azdır.
* Şarj etme açısından, hız ve süre gibi veriler tüm laboratuvar verilerimizdir Gerçek koşullar, test yazılımı sürümüne ve belirli test ortamına bağlı olarak biraz değişebilir. Gerçek kullanım süresi geçerli olacaktır.
* Bu web sitesinde sağlanan ekran resimleri ve ürün açıklaması ekran resimleri referans diyagramlarıdır ve gerçek koşullar geçerlidir.
* Ürün resimleri, modeller, veriler, fonksiyonlar, performans, özellikler, kullanıcı arayüzleri ve diğer ürün bilgileri sadece referans içindir Xiaomi, yukarıdakileri iyileştirebilir.Özel bilgi için lütfen gerçek ürün ve ürün kılavuzlarına bakın. Aksi belirtilmedikçe, bu web sitesinde yer alan veriler Xiaomi'nin dahili test sonuçlarıdır ve ilgili karşılaştırmalar Xiaomi ürünleriyle karşılaştırılmıştır.
* Bu sayfada karşılaştırılan genel cep telefonları, Xiaomi'nin kendi cep telefonlarıdır. Ürün istasyonu özel olarak işaret edilmemiştir, tüm laboratuvar verilerimiz, tasarım teknik parametreleri ve tedarikçi tarafından sağlanan veriler, toplam istasyon verilerinin gerçek durumu test yazılımı sürümüne, spesifik test ortamına, belirli sürüme bağlı olarak biraz değişecektir. Tüm istasyonda görüntülenen yapı resimleri, mutlak gerçek yapı değil, fonksiyonel diyagramlardır ve gerçek ürün geçerli olacaktır.



Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]