Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

Samsung Galaxy S20 Serisi Google'ın muhteşem özelliği olan "Canlı Altyazı" özelliğini Taşıyor !!!


Google I / O 2019'da Google, “Canlı Altyazı” adlı yeni bir erişilebilirlik özelliği duyurdu. Bu özellik, cihazda oynatılan sesi yakalamak ve sesi ekranda yüzen altyazılara dönüştürmek için Android 10'da yeni bir API kullanıyor.  Canlı Altyazı, videolardan, podcast'lerden, sesli mesajlardan vb. Gelen seslerle çalışıyor ve Android 10'da tamamen çevrimdışı olarak kullanılabiliyor. 
Google, ilk olarak Pixel 4 için bu özelliği etkinleştirdi, ancak daha sonra Aralık ayında Pixel 3 ve Pixel 3a'ya ve son olarak Piksel 2'ye de Ocak 2020'de bu özelliği getirdi.  Galaxy Unpacked 2020 etkinliği sırasında Hiroshi Lockheimer, Samsung Galaxy S20 serisinin Canlı Altyazı'yı destekleyen ilk Pixel olmayan akıllı telefon olacağını duyurmak için sahneye çıktı.

 Samsung, etkinlik sırasında Galaxy S20, S20 + ve S20 Ultra'yı yeni özellikler, kamera geliştirmeleri ve 5G desteği ile duyurdu.  Her üç telefon da Android 10'la kutudan çıkıyor, yani Live Caption ( Canlı Altyazı ) tarafından desteklenen cihazda ses çalmak için kullanılan AudioPlaybackCaptureConfiguration API'sini destekliyor.  

Galaxy S20'nin, artık Samsung’un çevirici ve mesajlaşma uygulamalarına entegre edilen bir Google Duo video görüşmesinden çalınan sesi kopyaladığı gösterildi.  Sahnede gösterilmemesine rağmen, S20 serisinin, küfürü gizleme, ses etiketlerini gösterme ve ses seviyesi kontrolünde ve Hızlı Ayarlar'da geçiş gösterme özelliği de dahil olmak üzere Pixel telefonlarla aynı Canlı Altyazı ayarlarına erişebileceğini varsayıyoruz. 

Şuan için bu özelliğin yalnızca İngilizce ses ile çalıştığını varsayıyorum. Ancak söz konusu Google olunca diğer dillerinde kısa sürede destekleneceğine şüphem yok.

 Google’ın bu özelliği, root erişimi sayesinde Android 10'u çalıştıran diğer birçok cihazda etkinleştirilebilir, ancak şirket nihayet beyaz listelerine yeni cihazları ekliyor gibi görünüyor, bu yüzden Root ile yapılabilen geçici çözümlere gerek kalmayacak.  
Google, bu özelliğin diğer Samsung cihazları için değil, şuan sadece S20 ailesine özel olduğunu belirtti. 

Diğer cihazlar için ne zaman kullanılabileceğini henüz açıklamadı.  Özelliğin çok uzun süre Galaxy S20 serisine özel kalacağından şüpheliyim, bu yüzden yakın gelecekte diğer cihazlara da sunulduğunu görmeyi bekliyorum.

 Samsung Galaxy S20 Forumları |||  Samsung Galaxy S20 + Forumları |||  Samsung Galaxy S20 Ultra Forumları

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]