Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

Xiaomi Mi 8 için Android 10 güncellemesi yayınlanmaya başladı ! ! !

Xiaomi Mi 8 için Android 10 güncellemesi yayınlanmaya başladı ! ! !

Xiaomi Mi 8 Android 10 güncellemesi yaygınlaşmaya başladı

Akıllı telefon üreticilerinin yazılım güncelleme sürümlerini OTA üzerinden aşama aşama dağıtmaları doğaldır. Genellikle, yazılım ilk ve daha sonra herhangi bir sorun için ilk partinin kapsamlı bir şekilde izlenmesinden sonra birkaç bölgeye yollanır, bunu daha geniş bir bölgesel dağıtım izler.

Şu anda dünya çapında daha fazla birime yaygın olarak sunulan Mi 8 Android 10 güncellemesi,  Mi 8 Pro kullanıcılarının Android 10 güncellemelerini almaya başlamasınından bir gün sonra gelmiş oluyor.

Mi-8-Pro-Android-10-güncelleme

Mi 8 Pro Android 10 güncellemesi de geniş bölgelere sunulmuş durumda.

Geçtiğimiz ay ön sürüm olarak test kullanıcılarına sürüldükten sonra, bu güncelleme ile ilgili sorun olmadığına emin olmak isteyen Xiaomi geliştiricileri tarafından yakından izlendi.

Görünüşe göre, ürün yazılımında önemli bir sorun bulunamadı ve bu sürüm Xiaomi tarafından dünyadaki diğer tüm Mi 8 sahiplerinin de Android 10'a kavuşmaları için yayınlandı. 

Mi-8-Android-10-güncelleme

Mi 8 Android 10 güncellemesi yaygın bir şekilde yayılıyor.

Mi 8, Ocak ayı başında MIUI 11.0.1.0 olarak alınan ilk Android 10 OTA vüncellemesini, şirketin günlük kullanıma uygun olmadığını belirledikten sonra QEAMIXM sürümü iptal edildi.

Bir yama alarak MIUI 11.0.3.0.QEAMIXM sürümü ile birkaç hafta sonra piyasaya sürüldü ve şimdiye kadar bu versiyonun tümüyle sorunsuz olduğu için, aynı yazılım sürümü Stabil olarak dağıtılmaya başlandı.

Arkanıza yaslanıp OTA güncellemesinin gelmesini bekleyebilir ya da Forumlardan yeni sürüme ait Recovery dosyasını indirerek manuel olarak kurabilirsiniz.

Global Sürüm için Recovery Rom;

🆕 Mi 8 V11.0.3.0 QEAMIXM

(ANDROID 10)

RECOVERY

http://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.QEAMIXM/miui_MI8Global_V11.0.3.0.QEAMIXM_785bed5822_10.0.zip

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]