Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

Xiaomi Mijia Enchen Hummingbird Saç Kesme Makinesi





Xiaomi ekosistemine ait Mijia'dan Enchen Hummingbird Saç Kesme Makinesi. Tam bir saç kesme makinası, cihaz sahip olduğu 1.500 mAh lityum pil sayesinde 4 saat aralıksız çalışabiliyor ve çok uzun kullanım ömrü sağlıyor. Cihaz gelişmiş teknolojisi sayesinde saçları asla yakalamıyor, şarjının son anına kadar aynı devir hızını koruduğu konusunda oldukça iddialı bir model. 

Xiaomi, bu cihazın tüm rakiplerinden yarı incelikte kesim yaptığı konusunda da iddialı, zira cihaz 0.1 mm paslanmaz çelik bir kesici başlık içeriyor. Cihaz kutusundan 3 adet farklı ebatlarda kesim ucu da konulmuş. Kendi deneyimime dayanarak ürünün bir jilet kadar kısa ve pürüzsüz bir kesim yaptığını söylemeliyim.

Sahip olduğu 10 watt gücündeki 7.100 rpm motoru ve 4 cm genişliğinde bıçağı sayesinde çok hızlı ve kusursuz kesim yapıyor. Yalnız saç değil sakal tıraşı olmak için bile kullanılabilecek bir cihaz.

Ürünün Özellikleri

T Şeklinde bıçakları sayesinde Esnek Tıraş 
Temiz ve Hızlı bir tıraş için Değiştirilebilen 3 adet tarak
Her türlü kafa tipine uygun, tüm metal bıçaklar ince ve keskin, örgü ve saç arasındaki temas alanını arttırın ve tıraş verimliliğini etkili bir şekilde artırın.
Yüksek Hız ve Verimlilik, hiçbir kalıntı bırakmadan , ustura kadar temiz ve hızlı.
0.3mm ince bıçak ve ağ, keskin tıraşlı ithal çelikten imal edilmiştir. Otomatik taşlama teknolojisi, bıçak ve ağ, kafayı sık sık değiştirmeden kendini bileyler.
10W Süper Güçlü, Gecikme Önleyici Doğal Tıraş 7000 RPM Motor.
8 Ay Boyunca Tam Şarj , 1500mAh Şarj Edilebilir Li-pil , Uzun Bekleme, Hızlı Şarj . (Dahil Değil, USB Doğrudan Şarj)
XIAOMI ENCHEN Hummingbird Elektrikli Saç Kesme Makinesi, 3 saatlik şarjdan sonra arka arkaya 4 saat boyunca kullanılabilir . Xiaomi, ayda 30 dakika kullanılırsa, yaklaşık 8 ay boyunca 4 saatin yeterli olduğunu önerir.
Esnek Tarak, * Hafif dokunmatik düğme anahtarı, ergonomik tasarım .

Özellikler:
Marka: Xiaomi
Model: ENCHEN Hummingbird
Renk: Siyah
Giriş: DC 5V
Kullanım Süresi: 4 saat
Tam Şarj : 2-3 saat
Anma Akımı: 1000mA
Su geçirmez: IPX7
Şarj: USB (Dahil Değil, USB Doğrudan Şarj)
Boyut: 15 × 40mm
Paket Ağırlığı: 0.4kg ( . 0.88lb)
Paket Boyutu: 20 cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]